Sponsormogelijkheden

Wil jij binnen het Zwijndrechtse én omstreken veel sympathie kweken, naamsbekendheid opdoen maar vooral duizenden kinderen blij maken? Neem dan contact op via info@avondvierdaagsezwijndrecht.nl voor één van onderstaande sponsorpakketten. Heb je andere ideeën? Denk bijvoorbeeld aan merchandise, vlaggen langs de route, het uitdelen van fruit of een podiumsponsorschap tijdens het eindfeest? Van harte welkom!

Pakket WANDELSCHOEN

€ 150,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina én eeuwige roem!

Pakket BLARENPLEISTER

€ 250,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina, een vermelding in het programmaboekje én eeuwige roem!

Pakket EIGEN VAK

€ 350,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina en een vermelding in het programmaboekje. Deelnemers verzamelen zich in verschillende vakken. Wil jij je naam óók nog eens koppelen aan dit vak? Vergeet niet, je verdient hiermee ook eeuwige roem!

Pakket RONDE TAFEL ZWIJNDRECHT

€ 750,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina, een vermelding in het programmaboekje, jouw naam of bedrijfslogo op uitingen (vlaggen/banieren) bij de start/finish én eeuwige roem!

Pakket #AV078

€ 2.500,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina, een vermelding in het programmaboekje, jouw naam of bedrijfslogo op uitingen (vlaggen/banieren) bij de start/finish + op het polsbandje dat door alle deelnemers gedragen wordt én eeuwige roem!

Let op: dit pakket beperkt zich tot één sponsor. Wees er snel bij!

Pakket GOUDEN MEDAILLE

€ 3.250,- (BTW vrij)

Jouw naam of bedrijfslogo op deze website, een trotse vermelding op onze Facebookpagina, een vermelding in het programmaboekje, jouw naam of bedrijfslogo op uitingen (vlaggen/banieren) bij de start/finish + op de achterkant van de medaille die aan alle deelnemers wordt uitgereikt (en zorgvuldig wordt bewaard!) én eeuwige roem!

Let op: dit pakket beperkt zich tot één sponsor. Wees er snel bij!